PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Fesols de Santa Pau amb DOP i botifarra de perol són els ingredients per elaborar… La sublimació de la cuina tradicional rural.

FORMATS

250 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones

Microones 700W

1. Perforar l'envàs.
2. Introduir-lo al microones a 700W durant 2'5 minuts.
3. Retirar la tapa i servir.
4. Un cop obert consumir en la seva totalitat.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Ideal com a primer plat.

Fesols de Santa Pau (DOP) cuits, botifarra de perol, oli d'oliva, ventresca salada, all, sal i julivert.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 186
  • · Proteïnes: 11
  • · Hidrats de carboni: 13
  • dels quals sucres: 1,1
  • · Greixos: 8,7
  • dels quals saturats: 2,8
  • · Sal: 0,9
NOU
  • Cim i Tomba
  • Poma de relleno
  • Porrada