PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Mandonguilles al curry

Mandonguilles al curry

Mandonguilles de porc i vedella cuinades amb la salsa més típica de la cuina Índia.

FORMATS

500 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
Disponible del 11 de maig al 01 de setembre.

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

  • Ració - 6 minuts

Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Ració - 4 minuts fins que arrenqui el bull

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Combinant-lo amb arròs Thai obtenim un segon plat deliciós i molt complert.

Carn de porc, vedella i pollastre, llet de coco, ceba, curri, gingebre i oli de girasol.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 312
  • · Proteïnes: 12
  • · Hidrats de carboni: 5,7
  • dels quals sucres: 2,1
  • · Greixos: 27
  • dels quals saturats: 9,2
  • · Sal: 1,6
  • Saltat de pèsols amb pernil ibèric de gla
  • Rigatone amb salsa rústica i salsitxes
  • Tagliatella amb crema de verdures
  • Paella d'arròs mixta
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Croquetes d'espinacs, gorgonzola i nous
  • Vichyssoise / Crema de porro
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Gaspatxo