PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Saltejat de pèsols amb pernil de gla

Saltejat de pèsols amb pernil de gla

Selecció dels pèsols més fins saltats amb all i encenalls de pernil de gla.

FORMATS

250 g 400 g 1,8 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Api i productes derivats

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
  • Safata petita (250g) - 2 minuts

 Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts
  • Safata petita (250g) - 3 o 4 minuts

 Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
  • Safata petita (250g) - 3 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC. 

Suggeriments

Ideal com a primer plat o guarnició de carn,peix o verdures també el podeu utilitzar per elaborar truites i ous remenats.

Pèsols, brou, pernil de gla, oli d'oliva, all, sal, menta i julivert.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel i formatge*
  • Mandonguilles amb pèsols i sípia