PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Rigatone amb salsa rústica

Rigatone amb salsa rústica

Pasta italiana cuinada al punt amb bacó, xampinyons, olives i ceba acompanyada amb salsa de tomàquet a l'all.

FORMATS

300 g 400 g 1,5 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
  • Safata petita (300g) - 2,5 minuts

Forn 180ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 5 minuts
  • Safata petita (300g) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
  • Safata petita (300g) - 3 o 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Com a primer plat o plat únic.

Pasta: Rigatone.
Salsa rústica: salsa de tomàquet amb verdures, bacon cuit i olives negres i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 147
  • · Proteïnes: 4.0
  • · Hidrats de carboni: 20
  • dels quals sucres: 1.2
  • · Greixos: 5.4
  • dels quals saturats: 1.0
  • · Sal: 0.5
NOU
  • Quinoa amb carbassa i bolets silvestres
  • Crema de carbassa i moniato
  • Mandonguilles amb bolets
  • Callos
  • Arròs amb bolets i salsitxes
  • Trinxat