Cuinats Jotri - Plats cuinats frescos i ultra congelats

PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Carpaccio de cargols sense salsa

Carpaccio de cargols sense salsa

Cargols cuinats al forn i nets de budell, presentats en fines làmines. És una forma original i diferent de menjar cargols, amb tota la tradició.

FORMATS

100 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs

1. Pre-escalfa el forn/gratinador a 200ºC.
2. Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
3. Col·loca-la sobre un plat preparat per anar al forn.
4. Retira el paper del suport.
5. Introdueix-lo al forn/gratinador durant 2,5 minuts.
6. Escalfa la salsa que desitgis.
7. Cobreix el carpaccio.
8. Gratina el carpaccio amb la salsa durant 1 minut més al forn/gratinador a 200ºC.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC. Un cop obert consumir en la seva totalitat.

Suggeriments

Podeu afegir a la salsa una cullereta d'all i oli negat.

Cargol, oli, aigua, sal i pebre. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 518
  • · Proteïnes: 27
  • · Hidrats de carboni: 0,3
  • dels quals sucres: 0,3
  • · Greixos: 3,9
  • dels quals saturats: 0,8
  • · Sal: 0,69
OPCIÓ FRESC
  • Hummus
  • Pebrot escalivat
  • Albergínia escalivada
  • Albergínia farcida de carn
  • Moussaka
  • Patates braves
  • Cargols
  • Mandonguilles
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Salmó de Noruega amb verdures
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco