PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Marca de risotto funghi

Marca de risotto funghi

Base de ceps i ceba confitada amb oli d'oliva per elaborar un dels risottos més clàssics de la cuina italiana.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓPaella / cassola

Abans de preparar, s'ha de descongelar:

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

PREPARACIÓ

En paellera amb oli, fregir 80 gr d'arrós, retirar l'arrós i llavors afegir la marca i el brou. Aixecar el bull, incorporar l'arrós rossejat prèviament, coure durant 14 minuts i ho posar-ho al forn a 170ºC durant 2 minuts més, al final de la cocció incorporar el formatge Gana Padano ratllat i servir.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Ideal per fer arròs, pasta, farcits, canelons...

Ceps, ceba, oli d'oliva i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 169
  • · Proteïnes: 3,1
  • · Hidrats de carboni: 4,5
  • dels quals sucres: 0,9
  • · Greixos: 15
  • dels quals saturats: 2,3
  • · Sal: 0,8
  • Ceba juliana cuita
  • Farcit - salsa bolonyesa
  • Preparat fideuà + fumet
  • Preparat arròs + fumet
  • Marca de fideuà / arròs
  • Fumet de peix i marisc
  • Arròs a banda
  • Fideuà a banda