PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Canelons de salmó de Noruega amb espinacs sense beixamel

Canelons de salmó de Noruega amb espinacs sense beixamel

Partint d’una recepta tradicional, elaborem el caneló amb dues textures que es poden apreciar tant visual com gustativament.

FORMATS

42 u. 85 gr/u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

* Afegir beixamel i formatge a gust del consumidor abans d'introduir-lo al microones o forn

 

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Congelat - 9 minuts
  • Descongelat - 4,5 minuts


Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)

  • Congelat - 20 minuts.
  • Descongelat - 10 minuts.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Com a primer plat o degustació.
Per aconseguir un plat més lleuger (sense beixamel) els pots arrebossar, fregir i tallar amb tres talls. Queden fantástics per una tapa o aperitiu.
Pots presentar el plat amb una decoració de daus d’alvocat.

Salmó fresc de Noruega i fumat, espinacs, farina, llet, mantega i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 156
  • · Proteïnes: 9,0
  • · Hidrats de carboni: 10
  • dels quals sucres: 2,4
  • · Greixos: 8,5
  • dels quals saturats: 5,2
  • · Sal: 1
OPCIÓ FRESC
  • Croquetes de gaspatxo d'hivern
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons d'espinacs sense beixamel
  • Canelons de peix i marisc sense beixamel
  • Canelons de confit i foie d'ànec sense beixamel
  • Canelons de ceps i verdures sense beixamel
  • Canelons de pollastre de pagès rostit sense beixamel
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina sense beixamel
  • Carpaccio de cargols amb o sense salsa
  • Salsa beixamel
  • Salsa beixamel de peix
  • Salsa beixamel de ceba rostida
  • Salsa beixamel de ceps
  • Salsa beixamel d'espinacs saltats
  • Salsa beixamel de pebrot escalivat
  • Salsa beixamel de poma caramelitzada
  • Salsa beixamel de tomàquet al forn
  • Sopa de peix
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco