PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa beixamel de tomàquet al forn

Salsa beixamel de tomàquet al forn

Salsa beixamel elaborada amb llet fresca i cuinada a foc lent amb un toc de tomàquet al forn per elaborar plats de pasta o farciments.

FORMATS

160 g 500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • Congelat - 1,5 minuts
  • Descongelat - 1 minut

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • Congelat - 2 minuts
  • Descongelat - 1,5 minuts

 

*Les indicacions de preparació corresponen al format de 160gr.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Ideal per acompanyar els nostres canelons de bacallà amb samfaina.

Llet fresca, tomàquet fregit, farina de blat, mantega, sal i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 110
  • · Proteïnes: 3,1
  • · Hidrats de carboni: 8,6
  • dels quals sucres: 5,1
  • · Greixos: 7,0
  • dels quals saturats: 4,7
  • · Sal: 0,5
  • Samfaina
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa tipo italiana
  • Salsa macarrons
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa beixamel
  • Salsa beixamel de peix
  • Salsa beixamel de ceba rostida
  • Salsa beixamel de ceps
  • Salsa beixamel d'espinacs saltats
  • Salsa beixamel de pebrot escalivat
  • Salsa beixamel de poma caramelitzada
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa romesco