PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa macarrons

Salsa macarrons

Salsa de macarrons de tota la vida, carn picada, tomàquet, ceba i oli d'oliva són els ingredients per elaborar aquesta recepta tan casolana.

FORMATS

160 g 500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 1,5 minuts
Descongelat - 1 minut


Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 2 minuts
Descongelat - 1,5 minuts

 

*Les indicacions de preparació corresponen al format de 160g.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Per amanir amb pasta, carn, patates braves...
Per 100gr de pasta cuita incorporar 85gr de salsa.

Tomàquet, ceba, magre de porc, sal, oli de pinyola d'oliva, tapioca i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 209
  • · Proteïnes: 7,3
  • · Hidrats de carboni: 4,5
  • dels quals sucres: 0
  • · Greixos: 18
  • dels quals saturats: 2,7
  • · Sal: 1,2
  • Samfaina
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa tipo italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa beixamel
  • Salsa beixamel de peix
  • Salsa beixamel de ceba rostida
  • Salsa beixamel de ceps
  • Salsa beixamel d'espinacs saltats
  • Salsa beixamel de pebrot escalivat
  • Salsa beixamel de poma caramelitzada
  • Salsa beixamel de tomàquet al forn
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa romesco