PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Preparat per paella

Preparat per paella

Hi ha infinitat de formes de preparar una paella però amb el nostre preparat tens l'èxit assegurat.

FORMATS

475 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Api i productes derivats
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Peix i productes a base de peix

*El preparat de sempre amb un nou envàs!

 

1. Posar el preparat en una paella o cassola. Afegir 250 gr. d'arròs i barrejar.

     a) Per fer una paella, afegir 700 cl. d'aigua bullent.

     b) Per fer arròs a la cassola, afegir 1 litre d'aigua bullent.

2. Barrejar-ho tot a foc viu, i quan comenci a bullir posar el foc suau.

3. Temps de cocció aproximat: 20 min.

4. Deixar reposar de 2 a 4 min.

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Pots afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols…

Costelló de porc, magre de pollastre, sípia, calamars, ceba, tomàquet, pebrot, cranc, pastanaga, api, porro, rap, oli d'oliva, vi negre, sal, sucre i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 130
  • · Proteïnes: 12
  • · Hidrats de carboni: 4,4
  • dels quals sucres: 1
  • · Greixos: 6,7
  • dels quals saturats: 1,8
  • · Sal: 1,5
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Arròs amb bolets i salsitxes