Nota legal


El domini: http://www.cuinatsjotri.com és propietat de l'empresa Cuinats Jotri, S.L, amb el NIF B-17209693 Registre Mercantil de Girona, Tom: 377 Llibre:0 Foli:221 Fulla: GI-7990. El domicili de l'empresa és C/Mas Saguer,1 17462 Juià. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972 396 561 o l'e-mail:contacte@cuinatsjotri.cat

Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Cuinats Jotri, S.L.

Responsabilitat en els enllaços:
Cuinats Jotri, S.L inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Cuinats Jotri, S.L no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Cuinats Jotri, S.L amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C/Mas Saguer,1 17462 Juià, Ref. Protecció de dades.