AVÍS LEGAL


En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: CUINATS JOTRI, SL
NIF: B17209693
Adreça: C/ Mas Saguer, 1 - 17462 - JUIÀ - GIRONA
Telèfon: Tel. 972 396 561
Email: contacte@cuinatsjotri.cat

FINALITAT DEL LLOC WEB
Aquest lloc web té com a finalitat la promoció dels serveis i productes oferts per CUINATS JOTRI, SL, així com la d'establir víes de contacte a través de les quals pot obtenir-se informació adicional sobre productes i serveis oferts.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.cuinatsjotri.cat

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CUINATS JOTRI, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CUINATS JOTRI, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de CUINATS JOTRI, SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
CUINATS JOTRI, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

CUINATS JOTRI, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CUINATS JOTRI, SL . La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de CUINATS JOTRI, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.