La nostra història va començar amb uns canelons.


Sí sí, amb uns canelons...


Veureu... Cuinats Jotri és una empresa familiar fundada l’any 1982. Vam començar com a carnissers al Mercat de Salt. I, fruit de la demanda dels clients, unes festes de Nadal vam començar a cuinar canelons. L’èxit d’aquella recepta va fer que es convertís en producte habitual de la nostra botiga i de les carnisseries d’altres companys de la zona. De mica en mica vam anar introduint nous plats, com les croquetes i els cargols.

Fins que el setembre de 2001 vam passar a constituir-nos com a societat de plats preparats. 

 

Avui, Jotri és present a Girona, Barcelona i Tarragona.


Com un bon guisat, l’empresa ha anat fent “xup xup” a foc lent. Vam començar en un petit obrador de Girona de no més de 200 m2, més endavant ens vam traslladar a Salt amb 450m2 i posteriorment vam haver d’ampliar amb una nau a Vilablareix de 300m2 fins que, el novembre de 2013, ens vam instal·lar a Juià amb una nau de 2.000m2.

Cuinem per a tu
Cuinem per a tu

Amb productes naturals, de proximitat i de temporada


La base de la cuina de Jotri és l’experiència i el respecte per la professió, units a la dedicació en l’elecció dels ingredients, tant per la seva procedència, com per la seva qualitat. És per aquest motiu que la nostra oferta de plats preparats s’adapta a cada època de l’any. Cada temporada té uns plats específics. Triar els productes estacionals ens permet cuinar-los en el moment òptim de l’ingredient principal.

 

A més, cuinem amb productes de proximitat, encara que sempre prioritzant la qualitat i som dels pocs que no afegim conservants artificials. Això vol dir que caduquen abans els nostres productes? No, perquè a cada cuinat li dediquem el temps que necessita, fent coccions més lentes.Experiència - Dedicació - Qualitat
Ens adaptem al client

Segons la demanda dels nostres clients hem anat redefinint l’oferta dels nostres plats cuinats i també els hem pensat i elaborat per servir com a plats ultracongelats, seguint amb la mateixa qualitat, metodologia i filosofia de treball. Gràcies a aquesta tecnologia neix la marca Origen.

Tradició i innovació

Un binomi enfocat a la qualitat de la mà de l’Arnau i la Trini. Ells dos representen l’ànima de la nostra cuina i de les nostres marques.

 

Donat que la tradició no està renyida amb la innovació, el nostre departament d’innovació i desenvolupament (I+D) treballa per poder respondre a les noves necessitats del mercat. Això, unit a l’adaptabilitat, fa els nostres plats únics.Experiència - Dedicació - Millora continua
Els fogons de la nostra cuina
 
Qualitat

Mantenim la tradició de la cuina mediterrània que es caracteritza per la qualitat, la varietat i la frescor dels seus ingredients. Escollir bé la seva procedència per a cada plat és clau en la nostra política de qualitat.

 

L’empresa compta amb un departament de qualitat que és el responsable directe del compliment i seguiment estricte del Sistema de Gestió de la Qualitat: la traçabilitat i el Pla d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (P.A.P.P.C.C). Tot això amb l’objectiu d’aconseguir la màxima seguretat en els processos de fabricació i manipulació d’aliments:

  

  • Selecció dels ingredients.
  • Formació continuada del nostre personal.
  • Processos de producció.
  • Processos d’envasat.
  • Distribució pròpia per garantir el servei.


Selecció d'ingredients - Processos de producció i envasat - Distribució pròpia - Formació continua