PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Esqueixada de bacallà d'Islàndia

Esqueixada de bacallà d'Islàndia

Dessalem i filetegem el bacallà d'Islàndia com si fos carpaccio. El preparem amb tomàquet natural pelat i amanit amb vinagreta ben suau.

FORMATS

250 g 400 g 2 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix
Disponible del 01 de juny al 30 de setembre.

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

És ideal com a primer plat o tapa.
Amanir amb un rajolí d'oli d'oliva verge i pebre negre.
Es pot menjar sola o afegint-hi escarola, pebrot vermell, pebrot verd, cigrons o mongetes.

Bacalla d'Islàndia, tomàquet, oliva negra, ceba de Figueres, oli d'oliva, sal, vinagre de poma, pebre negre i julivert.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Brandada de bacallà d'Islàndia
  • Brandada amb espinacs
  • Croquetes de bacallà d'Islàndia
  • Bacallà d'Islàndia amb samfaina
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel i formatge*