Cuinats Jotri - Plats cuinats frescos i ultra congelats

PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Sopa de peix amb gambes

Sopa de peix amb gambes

Amb peix de roca de qualitat i el nostre sofregit de ceba i tomàquet, hem fet aquesta sopa.

FORMATS

300 g 900 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓOlla / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Sulfits
  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • 2 minuts

Olla / Cassola  - Foc mitjà 

  •  3 minuts fins que arrenqui el bull

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envàs termosellat. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Per fer-la més consistent pots afegir arròs prèviament cuit o trossets de pa torrat.

Aigua, rap, peix de roca, ceba, gamba, salsa de tomàquet, musclos, pa, gambot, oli d'oliva, sal, escamarlà i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 70
  • · Proteïnes: 7,2
  • · Hidrats de carboni: 4,0
  • dels quals sucres: 1,1
  • · Greixos: 1,5
  • dels quals saturats: 0,5
  • · Sal: 1,5
OPCIÓ CONGELAT
  • Brou
  • Vichyssoise / Crema de porro
  • Crema de carbassó i kale
  • Crema de verdures
  • Crema de carbassa i moniato