PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de salmó de Noruega i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats

Canelons de salmó de Noruega i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats

La combinació del salmó fresc de Noruega i la crema d'espinacs fan d'aquesta combinació un plat exquisit.

FORMATS

1 ració ( 2u.) 3 racions ( 6u.)

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Forn 180ºC: Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn 

  • Safata 1 ració: 6 minuts
  • Safata 3 racions: 10 minutos

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC

Suggeriments

Pots presentar el plat amb una decoració de daus d’alvocat.

Salmó fresc de Noruega i fumat, espinacs, farina, llet, mantega i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 189
  • · Proteïnes: 8.8
  • · Hidrats de carboni: 15.5
  • dels quals sucres: 3.7
  • · Greixos: 10.7
  • dels quals saturats: 4.5
  • · Sal: 2.66
OPCIÓ CONGELAT
  • Brandada amb espinacs
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel de tomàquet al forn
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix