1. Pre-escalfa el forn/gratinador a 200ºC.
2. Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
3. Col·loca-la sobre un plat preparat per anar al forn.
4. Retira el paper del suport.
5. Introdueix-lo al forn/gratinador durant 2,5 minuts.
6. Escalfa la bossa que conté la salsa al microones durant 5 segons a 700W.
7. Obre la bossa de la salsa i cobreix el carpaccio.
8. Gratina el carpaccio amb la salsa durant 1 minut més al forn/gratinador a 200ºC.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat al buit. Conservar entre 0 i 3 ºC. Un cop obert consumir en la seva totalitat.
Suggeriments
Podeu afegir a la salsa una cullereta d'all i oli negat.
Carpaccio de Cargol: cargol, oli d'oliva, aigua, sal i pebre.
Salsa: tomàquet, oli d'oliva, ceba, llard de porc, sal i caiena.