PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Carpaccio de cargols amb salsa

Carpaccio de cargols amb salsa

Cargols cuinats al forn i nets de budell, presentats en fines làmines. És una forma original i diferent de menjar cargols, amb tota la tradició.

FORMATS

100 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)

1. Pre-escalfa el forn/gratinador a 200ºC.
2. Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
3. Col·loca-la sobre un plat preparat per anar al forn.
4. Retira el paper del suport.
5. Introdueix-lo al forn/gratinador durant 2,5 minuts.
6. Escalfa la bossa que conté la salsa al microones durant 5 segons a 700W.
7. Obre la bossa de la salsa i cobreix el carpaccio.
8. Gratina el carpaccio amb la salsa durant 1 minut més al forn/gratinador a 200ºC.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat al buit. Conservar entre 0 i 3 ºC. Un cop obert consumir en la seva totalitat.

Suggeriments

Podeu afegir a la salsa una cullereta d'all i oli negat.

Carpaccio de Cargol: cargol, oli de pinyola d'oliva, aigua, gelatina, sal i pebre. 

Salsa: tomàquet, oli de pinyola d'oliva, ceba, llard de porc, sal i caiena.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 277
  • · Proteïnes: 17
  • · Hidrats de carboni: 2,5
  • dels quals sucres: 1,4
  • · Greixos: 21
  • dels quals saturats: 4,8
  • · Sal: 1,5
  • Cargols