PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Trinxat

Trinxat

Un plat tradicional de la cuina de la Cerdanya, la combinació de col i patata bullides saltades amb cansalada ibèrica.

FORMATS

250 g 400 g 2,5 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
Disponible del 15 d'octubre al 30 d'abril.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
Safata petita (250g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

Safata gran (1,8Kg) - 4 minuts
Safata petita (250 g) - 3 o 4 minuts

Paella / cassola( Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
Safata petita (250 g) - 3 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC. 

Suggeriments

Ideal com a primer plat o acompanyament.

Patata, col, cansalada ibèrica, botifarra negra, all i sal.

 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 131
  • · Proteïnes: 2,8
  • · Hidrats de carboni: 15
  • dels quals sucres: 1,0
  • · Greixos: 6,4
  • dels quals saturats: 1,4
  • · Sal: 1,78
  • Quinoa amb carbassa i bolets silvestres
  • Rigatone amb salsa rústica
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Crema de carbassa i moniato
  • Mandonguilles amb bolets
  • Callos
  • Arròs amb bolets i salsitxes