PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Empedrat

Empedrat

Mongetes, verdures de temporada i bacallà d’Islàndia formen aquest tradicional i deliciós plat.

FORMATS

250 g 400 g 2 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Afegir una mica d'oli d'oliva verge i pebre negre per potenciar el sabor d'aquest plat.

Tomàquet, mongeta, ceba, bacallà, pebrot vermell i verd, oliva negre, oli de gira-sol i d'oliva, sal, vinagre de poma i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 122
  • · Proteïnes: 6,7
  • · Hidrats de carboni: 6,4
  • dels quals sucres: 1,6
  • · Greixos: 7
  • dels quals saturats: 0,8
  • · Sal: 4,9
  • Amanida d'arròs
  • Amanida de pasta
  • Braç de tonyina
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Gaspatxo
  • Tabulé
  • Pastís d'escalivada
  • Pastís de tonyina