PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Callos

Callos

Netegem i bullim la tripa i la careta de vedella, ho cuinem amb sofregit de ceba i tomàquet amb un toc picant de xoriç ibèric i cansalada.

FORMATS

380 g 2,5 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata petita (350g) - 2 o 3 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient per anar al forn)

  • Safata Petita (300g) - 6 minuts

Paella / cassola (Passar el producte per la paella o la cassola a foc mitjà) 

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Plat ideal per fer tapes.
Com a primer plat.
Si vols aconseguir un plat més consistent pots afegir cigrons.

Cap i tripa de vedella, vi blanc, llimona, ceba, tomàquet, cansalada ibèrica, xoriç, sal i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 98
  • · Proteïnes: 11,9
  • · Hidrats de carboni: 1,3
  • dels quals sucres: 0,3
  • · Greixos: 4,9
  • dels quals saturats: 1,9
  • · Sal: 1,3
  • Sopa de peix
  • Arròs amb bolets i salsitxes
  • Favetes a la Catalana*
  • Trinxat
  • Llenties guisades*