Favetes a la Catalana / Cuinats Jotri

PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Favetes a la Catalana

Favetes a la Catalana

Cuinem les favetes amb sofregit de ceba, all tendre i tòmaquet amb botifarra negre per eleborar un dels plats més típics de la cuina catalana.

FORMATS

250 g 400 g 2 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Api i productes derivats

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata petita (250g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata petita (250g) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata petita (250g) - 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Ideal com a primer plat.

Favetes, brou, costelló de porc, botifarra negra, cap de llom de porc, ceba, tomàquet, oli d'oliva, all, espècies i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 129
  • · Proteïnes: 8,3
  • · Hidrats de carboni: 4,60
  • dels quals sucres: 1,3
  • · Greixos: 8,0
  • dels quals saturats: 2,7
  • · Sal: 1,37
  • Brandada amb espinacs
  • Crema de carbassó i kale
  • Mandonguilles amb bolets
  • Sopa de peix amb gambes
  • Callos
  • Arròs amb bolets i salsitxes
  • Trinxat
  • Llenties guisades