PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Llenties guisades

Llenties guisades

Llenties estofades amb xoriç, un clàssic de l'hivern.

FORMATS

250 g 400 g 2 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
Disponible del 08 de gener al 14 de març.

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

  • Safata petita (250g) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola)

  • Safata petita (250g) - escalfar a foc mitjà durant 3 minuts fins que arrenqui el bull.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC. 

Suggeriments

Ideal com a primer plat.
Es pot complementar incorporant daus de patata bullida.

Llenties, magre de porc, xoriç, tomàquet, ceba, oli d'oliva, all i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 48
  • · Proteïnes: 3
  • · Hidrats de carboni: 1,1
  • dels quals sucres: 0,4
  • · Greixos: 3,4
  • dels quals saturats: 1,2
  • · Sal: 1,3
  • Brandada amb espinacs
  • Crema de carbassó i kale
  • Mandonguilles amb bolets
  • Sopa de peix amb gambes
  • Callos
  • Arròs amb bolets i salsitxes
  • Favetes a la Catalana
  • Trinxat