PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Ensaladilla russa

Ensaladilla russa

Cuinem les verdures al vapor per no barrejar els sabors i ho amanim amb tonyina i maionesa per aconseguir aquest plat tan fresc com nutritiu.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

És ideal com a primer plat, tapa o acompanyament.
Afegint-hi gambetes, en pots fer un còctel d'estiu. 
També pots fer-ne un farcit per fer rotllets de pernil dolç, pernil salat o salmó fumat. 

Patata, maionesa, pastanaga, pèsols, tonyina, ou, pebrot vermell i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 241
  • · Proteïnes: 5.1
  • · Hidrats de carboni: 8.7
  • dels quals sucres: 1.0
  • · Greixos: 9.5
  • dels quals saturats: 2,40
  • · Sal: 0.97
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Quinoa amb verdures
  • Quinoa amb carbassa i bolets silvestres
  • Trinxat
  • Espinacs amb ametlla
  • Espinacs a la catalana
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Albergínia farcida
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Favetes a la Catalana
  • Gaspatxo
  • Saltat de pèsols amb pernil ibèric de gla