PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Espinacs a la catalana

Espinacs a la catalana

Un plat tradicional ple de senzillesa i sabor. Fulles d’espinacs bullides i saltejades amb panses i pinyons del país.

FORMATS

300 g 400 g 1,8 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Microones (700W): 2 o 3 min.

Forn: Escalfar 4 min a 160ºC.

Paella / cassola: Foc mitjà durant 4 min.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Ideal com a primer plat o per acompanyar carn o peix.
Pots utilitzar aquest plat com farcit per elaborar hamburgueses, canelons o lasanyes.
O també per fer una quiche, una empanada o una truita. 

Espinacs, llet, oli d'oliva, ceba, panses, pinyons, all, sal, farina de blat, mantega i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Ensaladilla russa
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Brandada amb espinacs*
  • Quinoa amb verdures
  • Milfulls de patata
  • Albergínia farcida
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Favetes a la Catalana*
  • Trinxat
  • Espinacs amb ametlla