PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Espinacs amb ametlla

Espinacs amb ametlla

Un plat tradicional ple de senzillesa i sabor. Fulles d’espinacs bullides i saltejades amb ametlla torrada del país.

FORMATS

1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Fruits de closca

Forn 160ºC
Passar el producte en un envàs apte per al forn - 4 minuts

Casola/paella
4 min a foc mitjà.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat amb atmòsfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC

Suggeriments

Es pot utilitzar com a farcit.

Espinacs, ceba, ametlla torrada, oli d'oliva, all i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Ensaladilla russa
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Brandada amb espinacs
  • Quinoa amb verdures
  • Quinoa amb calamars, verdures i pèsols
  • Milfulls de patata
  • Espinacs a la catalana
  • Albergínia farcida
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Favetes a la Catalana*
  • Trinxat