PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Pebrot escalivat

Pebrot escalivat

El pebrot escalivat és part d'un dels nostres plats tradicionals: l'escalivada.

FORMATS

300 g 400 g 1,8 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum
  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

Treure de la nevera 10 minuts o escalfar al forn / microones abans de consumir. Llest per al consum.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 2 minuts
  • Safata petita (300g) - 1 minut

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 3 minuts
  • Safata petita (300g) - 2 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Ben amanit amb sal, pebre i oli d’oliva.
Com a ingredient per elaborar altres plats (botifarra, hamburguesa, coca de recapte).
Pots elaborar una mousse o una salsa.
Pots acompanyar els teus plats de carn.
Per posar al damunt d’una torrada amb anxoves.

Pebrot vermell.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Ensaladilla russa
  • Escalivada
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Brandada amb espinacs
  • Quinoa amb verdures
  • Quinoa amb calamars, verdures i pèsols
  • Milfulls de patata
  • Espinacs a la catalana
  • Albergínia farcida
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Favetes a la Catalana*
  • Trinxat
  • Espinacs amb ametlla