PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Trinxat

Trinxat

Un plat tradicional de la cuina de la Cerdanya, la combinació de col i patata bullides saltades amb cansalada ibèrica.

FORMATS

250 g 400 g 2,5 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓOlla / cassola
  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
Safata petita (250g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

Safata gran (1,8Kg) - 4 minuts
Safata petita (250 g) - 3 o 4 minuts
 

Paella / cassola( Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
Safata petita (250 g) - 3 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC. 

Suggeriments

Ideal com a primer plat o acompanyament.

Patata, col, cansalada ibèrica, botifarra negra, all i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Ensaladilla russa
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Brandada amb espinacs*
  • Quinoa amb verdures
  • Milfulls de patata
  • Espinacs a la catalana
  • Albergínia farcida
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Favetes a la Catalana*
  • Espinacs amb ametlla