PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Brandada amb espinacs

Brandada amb espinacs

Brandada de bacallà d'Islàndia, espinacs i muselina d'all, fan la combinació perfecta de la nostra recepta.

FORMATS

400 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Fruits de closca
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Deixar descongelar en refrigeració durant 24 hores.

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • 3 o 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.

Suggeriments

Com a complement, es pot omplir vol-au-vents, crespells, quiches…

Bacallà d'Islàndia, espinacs, llet fresca pasteuritzada, crema de llet, oli d'oliva, ceba, maionesa, fruits secs, all i formatge.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 247
  • · Proteïnes: 6.9
  • · Hidrats de carboni: 3.1
  • dels quals sucres: 1.2
  • · Greixos: 15
  • dels quals saturats: 5.1
  • · Sal: 4.58
OPCIÓ FRESC
  • Hummus
  • Pebrot escalivat
  • Albergínia escalivada
  • Albergínia farcida de carn
  • Moussaka
  • Patates braves
  • Patates fregides
  • Cargols
  • Carpaccio de cargols amb o sense salsa
  • Mandonguilles
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Salmó de Noruega amb verdures
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco