Canelons amb un cremós farcit de verdures i bolets, amb beixamel de ceps i decorats amb xampinyons laminats. Pasta elaborada a les nostres instal·lacions amb un toc de cep per potenciar el sabor a bolet. Podem apreciar el color marronós de la pasta. Cuinem la beixamel amb llet fresca i bolets, aconseguint una salsa cremosa i amb més sabor.
Canelons: Pasta a l'ou, carbassó, albergínia, xampinyons, ceps, llet, mantega, farina, formatge, ceba, tomàquet i oli d'oliva.
Beixamel de ceps: Llet fresca pasteuritzada, ceps, xampinyons, farina, mantega, sal i espècies.
Formatge emmental i semicurat.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomenable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
*Per descongelar: deixar 24 hores en refrigeració.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o degustació.
Pots presentar el plat acompanyat amb làmines de carbassó a la brasa.