Elaborem el farciment amb un sofregit de verdures i hortalisses fresques; ceba de Figueres, carbassó, pebrot vermell, xampinyó, pastanaga i porro. Amb pasta fresca d'elaboració pròpia i coberta d'una cremosa beixamel, elaborada amb llet fresca de Fonteta A2A2, que és més fàcil de digerir!
Tallem les verdures a daus, per tal de poder trobar les diferents textures i sabors de cadascuna dins el farcit de la nostra lasanya. Elaborem la pasta nosaltres mateixos. Amb el mètode de l'extracció lenta, aconseguim una major porositat que fa que la pasta agafi molt més el sabor del farcit. Finalment, decorem amb una franja de formatge cheedar, per diferenciar-la de la lasanya de carn.
Farina i sèmola de blat, ou, ceba, porro, carbassó, xampinyó, pastanaga, pebrot vermell, llet fresca pasteuritzada, mantega, oli d'oliva, espècies i sal.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomanable, un cop calent, passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Com a primer o segon plat.