PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Paella marinera

Paella marinera

Arròs elaborat amb fumet de peix de roca i un sofregit de sípia, gambes, escamarlà i musclos.

FORMATS

1 ració 2 racions

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Fruits de closca
  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

PACK 1 RACIÓ (Paellera 24 cm ∅)

1. Descongelació

  • Nevera de 3ºC a 4ºC - Fumet, topping i arròs: 24h
  • Microones 700W - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
  • Bany Maria - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
  • Forn de vapor 95ºC - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.

 

2. Cocció

Afegir 15 ml. d'oli d'oliva (1 cullera sopera)

  • Foc Mitjà (Gas, Vitro, Inducció): Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus i coure durant 4 o 5 minuts.
  • Foc + Forn Convecció: Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus, deixar coure 1 minut i després 8 minuts al forn a 220ºC
  • Forn Convecció: En fred buidar el fumet i topping, afegir l'arròs o fideus i passar-ho al forn durant 18 minuts a 220ºC

 

PACK 2 RACIONS (Paellera 30 cm ∅)

1. Descongelació

  • Nevera de 3ºC a 4ºC - Fumet, topping i arròs: 24h
  • Microones 700W - Fumet, topping: 12 minuts. Arròs, fideus: 3 minuts.
  • Bany Maria - Fumet, topping: 12 minuts. Arròs, fideus: 3 minuts.
  • Forn de vapor 95ºC - Fumet, topping: 12 minuts. Arròs, fideus: 3 minuts.

 

2. Cocció

Afegir 30 ml. d'oli d'oliva (2 culleres soperes)

  • Foc Mitjà (Gas, Vitro, Inducció): Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus i coure durant 7 o 8 minuts.
  • Foc + Forn Convecció: Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus, deixar coure 1 minut i després 8 minuts al forn a 220ºC
  • Forn Convecció: En fred buidar el fumet i topping, afegir l'arròs o fideus i passar-ho al forn durant 18 minuts a 220ºC

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Amb només 10 minuts tens una fantàstica paella.

Arròs: Arròs, oli d'oliva, julivert, all, ametlla, pinyó i pa torrat.
Fumet i topping: escamarlà, musclos, gamba, sípia, ceba, pebrot, tomàquet, aigua, farina de blat, oli d'oliva, vi, sal, sucre i pebre vermell dolç.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Arròs negre
  • Paella mixta
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges
  • Arròs a banda