Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envàs termoformat i termosegellat. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Pots complementar aquesta fideuà bàsica afegint-li unes gambes saltejades, musclos, cloïsses, tallarines...
Fideus, ceba, calamar, tomàquet, peix, oli d'oliva, gambot, cranc, api, pastanaga i porro.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3-4ºC durant 24 hores.
Descongelació ràpida: microones 700W, bany maria o forn de vapor: brou 8 minuts i fideus 2 minuts.
PREPARACIÓ
Afegir 15ml. d'oli d'oliva
Foc:
Aixecar el bull i incorporar els fideus a foc mig - 4 o 5 minuts
Foc + Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Aixecar el bull i incorporar els fideus - 1 minut
Introduir-ho al forn - 8 minuts
Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Buidar el brou en fred i incorporar els fideus - 18 minuts