PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Pasta de rigatone precuita

Pasta de rigatone precuita

Pasta fresca italiana.

FORMATS

200 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • Sense descongelar - 2 minuts

Forn vapor 98ºC (Posat amb una reixeta)

  • Sense descongelar - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Introduir-lo en cistella perforada i submergir en aigua lleugerament salada i amb oli)

  • Sense descongelar - 60 segons

 

*Les indicacions de preparació corresponen al format de 200g.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Ultracongelat IQF. Mantenir a -18ºC. Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid.

Suggeriments

Una vegada regenerada la pasta, condimenta amb sal, oli o mantega i combinala amb les nostres salses. 

Rigatone.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 150
  • · Proteïnes: 5
  • · Hidrats de carboni: 31
  • dels quals sucres: 0,2
  • · Greixos: 0,6
  • dels quals saturats: 0,2
  • · Sal: 0,05
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Raviolis de carn amb salsa de 4 formatges
  • Tortellini de ricotta i espinacs amb salsa de fines herbes
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis al funghi porcini
  • Espaguetis a la carbonara
  • Espaguetis al pesto
  • Fideuà