PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa tomàquet

Salsa tomàquet

All confitat amb oli d'oliva i tomàquet sofregit són els ingredients d'aquesta salsa ideal per acompanyar pasta o elaborar cuinats.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments 
Ideal per pasta a la napolitana, crema de tomàquet, farcits, plats de peix, pizzes o coca de recapte amb samfaina i anxova. Si hi afegim alfàbrega tenim la salsa napolitana.

Tomàquet triturat, oli de pinyola d'oliva, all, sal, sucre i bicarbonat de sodi.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Samfaina
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa tipo italiana
  • Salsa macarrons
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa beixamel
  • Salsa beixamel de peix
  • Salsa beixamel de ceba rostida
  • Salsa beixamel de ceps
  • Salsa beixamel d'espinacs saltats
  • Salsa beixamel de pebrot escalivat
  • Salsa beixamel de poma caramelitzada
  • Salsa beixamel de tomàquet al forn
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa masala
  • Salsa romesco