Un clàssic d'hivern! Llenties pardines estofades amb xoriç gallec i magre de porc. Elaborem la recepta amb un sofregit de ceba de Figueres i tomàquet, i el xoriç gallec li dona un toc fumat molt aromàtic a aquest guisat. La llentia pardina, té la pell fina i tendra i un interior mantegós, amb una textura suau i cremosa al paladar. La presentació del plat és perfecte, ja que les llenties queden senceres, la pell no es desprèn.
Llenties, magre de porc, xoriç, tomàquet, farina de blat, ceba, oli d'oliva, sal i espècies.
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)
Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Ideal com a primer plat.
Es pot complementar incorporant daus de patata bullida.