Elaborem les mandonguilles picant magre de vedella, de porc (sempre femella) i de pollastre, directament a les nostres instal·lacions, per garantir un producte sense additius. Amb això aconseguim unes mandonguilles esponjoses i suaus. Les fregim, fem un bon sofregit cuinat a foc lent amb ceba de Figueres i pastanaga. Per últim, incorporem els bolets silvestres. El color fosc d'aquest guisat ens denota que ha estat cuinat a foc lent amb un bon sofregit.
Brou de bolets, mandonguilles de porc, pollastre i vedella, llet, pa, ceba, vi ranci, variat de bolets silvestres, ceps, xampinyons, pastanaga, oli d'oliva, farina de blat i sal.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans de introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)
Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
És un segon plat molt complert que es pot acompanyar amb arròs pilaf.