PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Quiche de trinxat de la Cerdanya

Quiche de trinxat de la Cerdanya

Una de les receptes més típiques de la Cerdanya presentada en forma de pastís salat

FORMATS

1 u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Trinxat (57%) (patata, col, sal, oli d’oliva, cansalada ibèrica i espècies), pasta de full, nata, ou, botifarra negra i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 241kcal
  • · Proteïnes: 5,1g
  • · Hidrats de carboni: 21g
  • dels quals sucres: 0,9g
  • · Greixos: 15g
  • dels quals saturats: 6,9g
  • · Sal: 3,1g
NOU
  • Mandonguilles amb bolets
  • Croquetes de ceps i formatge de cabra
  • Vedella amb bolets
  • Callos