Una amanida diferent, macerada amb una vinagreta de fruits secs elaborada amb cacauet, ametlles i avellana. La pasta és de tipus margarites vegetals, d'espinacs i tomàquet.
Saltem talls de bacó fumat que aporten molt de sabor, i palet de mar i olives negres.
La pasta de tipus margarita en forma de curculla recull molt bé la vinagreta, a més, no perd propietats, no s'asseca i es manté al dente durant tot el cicle de vida del plat.
És important treure-la de la nevera 15 minuts abans de consumir.
Vols saber més sobre la pasta 100% de sèmola de blat dur?
La sèmola de blat, s’obté en moldre el blat dur mitjançant uns cilindres estriats, que tallen el gra en comptes de reduïr-lo a farina. En finalitzar el procés, aconseguim uns grànuls petits, de color groc natural, que constitueixen la sèmola.
La sèmola guarda el millor del blat, un important percentatge de fibra i germen, vitamines i sals minerals.
La pasta elaborada amb 100% de sèmola de blat dur és d’un groc ambre, translúcid i resistent al trencament. Requereix més temps de cocció que les pastes elaborades amb farines però el resultat és molt millor; no es deforma ni es desfà, reté tots els nutrients i una vegada cuita conserva el color groc i una olor i sabor agradables.
Durant la cocció, aquest tipus de pasta no absorbeix aigua, evitant que quedi pàl·lida, tova o enganxosa. Aconseguint una porositat que fa que absorbeixi molt més la salsa amb la qual l’acompanyem i quedi molt més sabrosa!
Pasta de blat dur i vegetal, surimi, oliva negre, bacó fumat, oli, vinagre de poma, fruits secs i pebre negre.
A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir i remenar bé la vinagreta perquè no quedi separada de la pasta.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Podeu afegir talls de tomàquet cherry i condimentar amb orenga.