PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Truita de patates

Truita de patates

Patata, ceba i oli d’oliva són els ingredients per elaborar un dels plats més populars de la nostra gastronomia

FORMATS

500 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Ous i productes a base d'ou

Microones 800W (Perforar l'envàs i escalfar)

  • Truita 500g - Sucosa 3 minuts / Quallada 5 minuts
  • Truita 1kg - Sucosa 4 minuts / Quallada 6 minuts

Paella (Afegir unes gotes d'oli d'oliva i ecalfar a foc mig)

  • Truita 500g - 3 minuts per costat
  • Truita 1kg - 4 minuts per costat

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Patata, ou, ceba fregida, oli de gira-sol i oli d’oliva verge.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 158
  • · Proteïnes: 5,3
  • · Hidrats de carboni: 13
  • dels quals sucres: 1
  • · Greixos: 9,2
  • dels quals saturats: 1,2
  • · Sal: 1,3
  • Ensaladilla russa
  • Gaspatxo
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Verdures saltades a l'oli d'alfàbrega
  • Quinoa real amb verdures
  • Espinacs amb ametlla
  • Espinacs a la catalana
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Albergínia farcida
  • Lasanya de verdures
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor
  • Mandonguilles amb verdures
  • Favetes amb pèsols a la Catalana
  • Wok de verdures amb salsa Tamari
  • Saltat de pèsols amb pernil ibèric de gla