PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salmó de Noruega amb verdures

Salmó de Noruega amb verdures

Salmó fresc de Noruega cuinat amb verdures al vapor i amanit amb oli d'oliva macerat amb all.

FORMATS

12 u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • Congelat -  5 minuts
  • Descongelat - 2 minuts

 

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria)

  • Congelat - 9 minuts
  • Descongelat - 5 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Com a plat principal.

Salmó de Noruega, pastanaga, mongeta verda i bròquil.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 124
  • · Proteïnes: 11
  • · Hidrats de carboni: 3,4
  • dels quals sucres: 1,1
  • · Greixos: 7,1
  • dels quals saturats: 1,4
  • · Sal: 2,7
  • Vieires farcides
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco
  • Poma de relleno
  • Albergínia farcida de carn
  • Mandonguilles
  • Patates fregides
  • Patates braves
  • Cargols
  • Hummus
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Cim i Tomba