PACK 1 RACIÓ (Paellera 24 cm ∅)
1. Descongelació
- Nevera de 3ºC a 4ºC - Fumet, topping i arròs: 24h
- Microones 700W - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
- Bany Maria - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
- Forn de vapor 95ºC - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
2. Cocció
Afegir 15 ml. d'oli d'oliva (1 cullera sopera)
- Foc Mitjà (Gas, Vitro, Inducció): Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus i coure durant 4 o 5 minuts.
- Foc + Forn Convecció: Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus, deixar coure 1 minut i després 8 minuts al forn a 220ºC
- Forn Convecció: En fred buidar el fumet i topping, afegir l'arròs o fideus i passar-ho al forn durant 18 minuts a 220ºC
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Amb només 10 minuts tens un fantàstic arròs.
Arròs: Arròs, peix, cap de rap, ceba, gambot, oli d'oliva, vi blanc, sal, tinta de calamar, pebrot verd, tomàquet, farina de blat, pebre vermell dolç, pastanaga, porro, api, oli de gira-sol.
Brou i topping: gamba, musclos, sèpia, ceba, gambot, oli d'oliva, cranc, tinta de calamar, sal, sucre, porro, api, pastanaga.
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.