PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa bolonyesa original

Salsa bolonyesa original

Sofregit de ceba i tomàquet amb carn de porc són els ingredients bàsics per elaborar la nostra salsa més clàssica.

FORMATS

160 g 500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 1,5 minuts
Descongelat - 1 minut


Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 2 minuts
Descongelat - 1,5 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada i termosegellada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Per amanir amb pasta, carn, patates braves... 
Per 100gr de pasta cuita incorporar 80gr de salsa.

Salsa de tomàquet, magre de porc, ceba, oli d'oliva, pastanaga i espècies. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 293
  • · Proteïnes: 8,8
  • · Hidrats de carboni: 7,4
  • dels quals sucres: 4,6
  • · Greixos: 25
  • dels quals saturats: 3,8
  • · Sal: 3,3
  • Samfaina
  • Salsa per cargols
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa romesco