PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa per cargols

Salsa per cargols

La salsa per cargols més original i tradicional de Jotri.

FORMATS

45 g (per carpaccio) 500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores.
Descongelació ràpida: microones o bany maria.

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts


Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Per cargols a la llauna.

Tomàquet, oli d'oliva, gurgil, ceba, llard de porc, sal i caiena.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 579
  • · Proteïnes: 3,8
  • · Hidrats de carboni: 5,3
  • dels quals sucres: 2,9
  • · Greixos: 60
  • dels quals saturats: 13
  • · Sal: 2,4
  • Samfaina
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa romesco