Rodó d'espatlla de vedella guisat amb bolets, un dels millors guisats elaborats amb vedella. Combinem la melositat i tendresa de la vedella amb el sabor de muntanya que ens regalen els bolets, tot lligat amb una salsa de gust intens. Els bolets són silvestres i de cultiu, cuinem amb ceps, rovelló, shitake i nameko. L'acabem amb una picada de fruits secs, all i julivert.
Cuinem el plat amb rodó de vedella, que és un tall molt sucós i gustós. La vedella es cou durant unes 4 hores per assegurar que sigui ben tendre.
Rodó d'espatlla de vedella, ceba, bolets, vi ranci, oli d'oliva, tomàquet, all, farina, ametlla, julivert i pebre negre.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
És un segon plat molt complert que es pot acompanyar de patates bullides, de puré de patata o del nostre milfulls.
Per fer un mar i muntanya, hi pots afegir unes gambes saltejades.