Amb verdures i bolets sofregits, aconseguim el farcit vegetal més gustós! Elaborem la pasta a les nostres instal·lacions amb un toc de cep per potenciar el sabor a bolet. Podem apreciar el color marronós de la pasta.
Pasta a l'ou, carbassó, albergínia, xampinyons, ceps, llet, mantega, tapioca, farina de blat, ceba, tomàquet, oli d'oliva i sal.
* Afegir beixamel i formatge a gust del consumidor abans d'introduir-lo al microones o forn
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o degustació.
Per aconseguir un plat més original (sense beixamel) els pots arrebossar, fregir i tallar amb tres talls. Queden fantàstics per una tapa o aperitiu.
Pots presentar el plat acompanyat amb làmines de carbassó a la brasa.