Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat. Conservar a - 18ºC.
Suggeriments
Com a primer plat acompanyat amb amanida de brots verds amb vinagreta de gamba.
Acompanyat amb espàrrecs verds a la brasa amb oli de romaní.
Acompanyat amb endívies al forn al parmesà.
Acompanyat amb crostons de pasta de full amb fines herbes.
Acompanyat amb xampinyons saltats amb llimona i farigola
Petxina de Vieira Farcida. Farcit: llet, patata, lluç, carn de vieira, cap de rap, peix, gamba, pota argentina, porro, farina de blat de moro, oli d’oliva, ceba, oli de gira-sol, pa, gamba, sal, tomàquet fregit, escamarlà, farina de blat, sucre, cranc, pastanaga i api, formatge emmental francès.
Deixar descongelar 24 h a la nevera (0-3 ºC). Retirar l'envàs de plàstic i escalfar a:
Microones 700W
Retirar la safata de plàstic i escalfar 4,5 minuts
Forn 160ºC