Amb vedella, porc i pollastre, cuinem un bon rostit per farcir els canelons, embolcallats amb pasta fresca!
Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem la carn de porc, de vedella i de pollastre, amb una cocció lenta perquè quedi ben melosa. Un cop està ben rostida, es prepara el farcit. Embolcallem el caneló amb pasta fresca d'elaboració pròpia i el cobrim d'una cremosa beixamel.
Magre de porc, vedella i pollastre, ceba, farina i sèmola de blat, llet A2A2 pasteuritzada, oli d'oliva, vi ranci, sal, pebre negre.
* Afegir beixamel i formatge a gust del consumidor abans d'introduir-lo al microones o forn
Microones 700W
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Si prefereixes fer la beixamel, li pots donar un toc més fresc amb una mica de tomàquet.
Si els vols menjar sense beixamel els pots tallar, arrebossar i fregir.
Son fantàstics com a tapa degustació o aperitiu.