Guisat típic de la cuina catalana, cuinem les favetes i els pèsols amb un sofregit de ceba, all tendre i tomàquet amb botifarra negre i cap de llom. Les faves baby ens proporcionen tendresa i un sabor suau, són més petites, delicades i gens farinoses. Els pèsols tenen una textura melosa i un sabor dolcenc. Elaborem la recepta amb oli d'oliva. La menta i el marduix, li dónen al guisat un sabor particular, i el toc final, li dona la botifarra. La cocció lenta d'aquest guisat, ens permet presentar-lo amb les faves i pèsols sencers.
És un plat especial de temporada d'hivern, que ve molt de gust. Podem decorar-lo amb una branca de marduix.
Favetes, pèsols, brou, botifarra negra, cap de llom de porc, ceba, tomàquet, oli d'oliva, all, espècies i sal.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Ideal com a primer plat.