PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Braç de tonyina

Braç de tonyina

Elaborem el puré amb patata natural i farcim el braç amb llom de tonyina.

FORMATS

400 g 1,1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Es pot amanir amb salsa maionesa o salsa de tomàquet.
Si li afegim algun espàrrec blanc aconseguirem un plat més complet.

Patata, ou dur, maionesa, mantega, tonyina, pebrot escalivat i olives.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 197
  • · Proteïnes: 5,5
  • · Hidrats de carboni: 11
  • dels quals sucres: 0,41
  • · Greixos: 15
  • dels quals saturats: 4,5
  • · Sal: 1,0
  • Ensaladilla russa
  • Gaspatxo
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Amanida de pasta grega
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Empedrat