Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Amb només 10 minuts tens un fantàstic arròs.
Arròs: Arròs, tomàquet concentrat, oli d'oliva, cranc, tinta de clamar, pastanaga, tinta de sèpia, api, porro, sucre, farina de blat i espècies.
Brou i topping: peix, oli d'oliva, musclos, tomàquet concentrat, cap de rap, pebrot verd, gamba boreal, cranc, vi blanc, tinta sípia, farina de blat, tinta de calamar, sucre, ametlla, pastanaga, api, porro, pinyons, pa i espècies.
PACK 1 RACIÓ (Paellera 24 cm ∅)
1. Descongelació
2. Cocció
Afegir 15 ml. d'oli d'oliva (1 cullera sopera)