PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Arròs negre 6 minuts

Arròs negre 6 minuts

Recepta tradicional empordanesa d'arròs amb sípia amb la seva tinta.

FORMATS

1 ració per hosteleria 1 ració per minorista

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Api i productes derivats
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Amb només 10 minuts tens un fantàstic arròs.

Arròs: Arròs, tomàquet concentrat, oli d'oliva, cranc, tinta de clamar, pastanaga, tinta de sèpia, api, porro, sucre, farina de blat i espècies. 

Brou i topping: peix, oli d'oliva, musclos, tomàquet concentrat, cap de rap, pebrot verd, gamba boreal, cranc, vi blanc, tinta sípia, farina de blat, tinta de calamar, sucre, ametlla, pastanaga, api, porro, pinyons, pa i espècies.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

PACK 1 RACIÓ (Paellera 24 cm ∅)

1. Descongelació

  • Nevera de 3ºC a 4ºC - Fumet, topping i arròs: 24h
  • Microones 700W - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
  • Bany Maria - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.
  • Forn de vapor 95ºC - Fumet, topping: 8 minuts. Arròs, fideus: 2 minuts.

 

2. Cocció

Afegir 15 ml. d'oli d'oliva (1 cullera sopera)

  • Foc Mitjà (Gas, Vitro, Inducció): Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus i coure durant 4 o 5 minuts.
  • Foc + Forn Convecció: Aixecar el bull, afegir l'arròs o fideus, deixar coure 1 minut i després 8 minuts al forn a 220ºC
  • Forn Convecció: En fred buidar el fumet i topping, afegir l'arròs o fideus i passar-ho al forn durant 18 minuts a 220ºC

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 114
  • · Proteïnes: 6,4
  • · Hidrats de carboni: 15
  • dels quals sucres: 0,6
  • · Greixos: 3,3
  • dels quals saturats: 0,8
  • · Sal: 0,9
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Raviolis de carn amb salsa de 4 formatges
  • Tortellini de ricotta i espinacs amb salsa a les fines herbes
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis a la carbonara
  • Espaguetis al pesto
  • Tagliatella al funghi porcini
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Paella marinera 6 minuts
  • Fideuà 5 minuts
  • Fideuà a banda
  • Arròs a banda
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges