Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat al buit. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Amb només 10 minuts tens una fantàstica fideuà.
Fideus, ceba, oli d'oliva, calamar, tomàquet, peix de roca, cap de rap, gambot, cranc, gamba, musclos, fumet, vi negre, all i sal.
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.
PACK 1 RACIÓ (Paellera 24 cm ∅)
1. Descongelació
- Nevera de 3ºC a 4ºC - Fumet, topping i fideus: 24h
- Microones 700W - Fumet, topping: 8 minuts. Fideus: 2 minuts.
- Bany Maria - Fumet, topping: 8 minuts. Fideus: 2 minuts.
- Forn de vapor 95ºC - Fumet, topping: 8 minuts. Fideus: 2 minuts.
2. Cocció
Afegir 15 ml. d'oli d'oliva (1 cullera sopera)
- Foc mitjà (gas, vitro, inducció): Aixecar el bull, afegir els fideus i coure durant 4 o 5 minuts.
- Foc + Forn convecció: Aixecar el bull, afegir els fideus, deixar coure 1 minut i després 8 minuts al forn a 220ºC.
- Forn convecció: En fred buidar el fumet i topping, afegir els fideus i passar-ho al forn durant 18 minuts a 220ºC.